vrijdag 2 september 2011

Kleine, grote wildplasser

De papa en de mama wisten het al lang....
Onze kleine man is een echte wildplasser.
Zodra de luier afgaat is het negen van de tien keer raak.... Meneer spuit vrolijk in de rondte en alles zit onder de plas... Gelukkig kunnen we alles snel weer schoonmaken dus is er niet zoveel aan de hand, maar o wat is het soms irritant...
Zo ook vanmorgen.
Lukas komt na een heerlijk vrolijk spetter bad eruit en ligt kraaiend, lachend op het aankleedkussen.
De mama droogt hem af en wil hem nog even lekker insmeren met bodylotion. Meestal doet de mama dat met een luier om, want ze weet dat ze hiermee natte taferelen kan vermijden. Maar ja... Zonder luier smeert veel lekkerder....
toch maar een keertje zonder. Als de mama net de lotion op de handen heeft, schiet er een piemeltje de lucht in en een grote boog plas spuit omhoog... Het kan niet anders dan dat het mannetje er opzettelijk flink druk achter zet, zodat het een mega plas met omhaal wordt...
Nou was die omhaal niet heel handig, want het ventje spuit zijn eigen koppie nat. Daar schrikt hij zo van dat hij spontaan stopt met plassen. De mama maakt snel het bakje open van de doekjes en pakt een doekje... Maar dan ziet de mama opnieuw een straal en je zult het niet geloven maar de straal beland exact in het open bakje van de doekjes.... En het kereltje heeft dikke schik!!!!
Oke.. .Positief blijven, de mama gaat straks op zoek of hier ook kampioenschappen voor zijn, want dan geeft de mama vandaag nog haar talentje op..
Maar nu eerst hup alle natte zooi in de was, boel snel schoonmaken, ventje weer in bad, aankleden (idd zonder in te smeren!!!) en in bed.... (Nee, niet voor straf.. gewoon omdat het bedtijd is!!)
Whaaaa, lekker in de rondte spuiten, mama ruimt het wel op!!!

3 opmerkingen:

  1. Nou, nou Lukas! Gelukkig is dat bij beppe nog niet gebeurd. Beppe houdt er wel steeds rekening mee dat het kan gebeuren. Oké, alleen jongetjes kunnen dat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ha ha! even 'googelen' op Pee-Pee Teepee Baseball

    BeantwoordenVerwijderen
  3. whahahahaha...

    Ik weet niet wie je bent anoniempje.
    Maar ik vind hem geniaal!!!, toch gaat het me wat te ver, dus gun ik ze andere mensen, maar de pee pee teepee is wel geweldig!!!

    BeantwoordenVerwijderen