maandag 25 juni 2012

op de bank

In de ogen van de mama is het ventje al duizend keer gevallen en minstens honderd keer per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
Het ventje heeft ontdekt dat op de bank spelen echt heel erg leuk is!
Als je dan ook nog zelf erop kan klimmen is het natuurlijk helemaal feest, voor het ventje dan.
De mama staat doodsangsten uit en vindt het ook eigenlijk niet goed. Maar misschien ook weer wel. Het ventje ontwikkelt zich met klimmen en klauteren, heeft dikke pret en geniet van de moeder die echt even niet weet of ze het wel of niet goed vindt. De mama moet hier echt een standpunt in gaan nemen. En tot die tijd dat ze goed weet waarom ze het wel of niet wil pakt het ventje de ruimte die hij krijgt en staat de mama doodsangsten uit.. Want het gaat 100 keer goed, maar hij gaat nog een keer gruwelijk van de bank afvallen en de mama is bang dat alleen troosten dan net niet voldoende is.
Maar elke keer weet het ventje exact tot hoever hij kan gaan, laat hij zich super goed van de bank afglijden om op de grond verder te spelen of een autootje te halen.
Oke......voor de duidelijkheid moet de mama een beslissing gaan nemen.. wel.....niet....wel.....niet.....


Jaa...rennen.....
(zo mag het niet...)


broem, broem, brrrrrrrr
(zo mag het wel...)




Zeg maar eens nee tegen zo`n bekkie!!



















Auto`s parkeren....
(sja...dat mag eigenlijk ook best..)




1 opmerking:

  1. Dat bekkie waar je geen NEE tegen kan zeggen is wel echt een mama-bekkie!!
    Wat vind je van het idee om te parkeren en te rijden op de leuning terwijl hij op de grond staat?? Toch een beetje spelen met de bank maar zn voeten op de grond.
    Liefs Henrike

    BeantwoordenVerwijderen